Nyár a palackban – Borvacsora a Bujdosó Pincészettel

2018. március 24.

Szeretettel várjuk élőzenés borvacsora estünkre 2018. március 24-én, szombaton, amikor is megtudhatjuk, miképp lehet palackba zárni a balatoni nyarat!
Vendégünk: Bujdosó Ferenc

“A Balaton déli partján, a változatos Somogyi-dombság legszebb dűlőin Viszipusztától a holládi Bari-hegyig gondozzuk az ültetvényeinket. A szőlőben és a pincében a család három generációja dolgozik azért, hogy a szőlőből eredő, gyümölcsös zamatokat minél teljesebb formájukban megőrizzük a borokban. A balatoni nyarat zárjuk palackba.” Bujdosó Ferenc

Welcome drink: Bujdosó Zöld Gyöngyöző 2017

Kóstolósor a vacsora előtt:
• Bujdosó Csomó 2017
• Bujdosó Mentőöv 2017
• Bujdosó Katamarán 15
• Bujdosó Kokas 2009

Vacsora menü és borsor:
Waldorf saláta füstölt tokhallal
Bor: Bujdosó Cirkáló 2015

Fácánleves húsgombóccal
Bor: Bujdosó Nemere 2015

Sertésszűz párolt hüvelyesekkel, vörösborecetes vinaigrette-tel
Bor: Bujdosó Sirocco 2013

Mandulás házi körtetorta
Bor: Bujdosó Tramontana 2015

Foglalható: 30.900,- Ft / fő / 2 éj helyett -15% törzsvendég-kedvezménnyel:
már 26.265,- Ft / fő / 2 éj ártól!

Bővebb információ a Zenit Hotel Balaton oldalán található!

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!