XII. Vonyarcvashegyi Kolbászoló – Disznótoros és Kolbásztöltő verseny

2019. november 16.

A Vonyarcvashegyi Turisztikai Egyesület
DISZNÓTOROST és KOLBÁSZTÖLTŐ VERSENYT rendez
Vonyarcvashegyen 2019. november 16-án
a Rendezvénytéren
.

Program:

9.00   Disznóvágás bemutató
A hagyományok ápolásával, s természetesen finom falatokkal elevenítjük fel a régi    falusi disznóvágásokat. A napot házi pálinkával kezdjük, majd a disznó tisztítása, pörzsölése és feldolgozása kerül sorra, melyen tetszés szerint bárki részt vehet.
Reggelire (9-11 óra) velőt, resztelt májat, savanyúsággal és kenyérrel tálalunk fel.
Vendégeink déltől a májas-véres hurka, házi kolbász és házi tepertő készítésének rejtelmeit leshetik el, közben harmonikaszó gondoskodik a megfelelő hangulatról.
Déltől kóstolási lehetőség: hurka, kolbász, sült császár, savanyúság, vagy       toros káposzta.
Ajánlunk még, friss házi rétest, a helyi pincék borait.

10.00 Kolbásztöltő verseny kezdete

11.00  Harmonikaszó Németh Norberttel

11.30 Zalai Balaton-part Ifjúsági Fúvószenekar

13.00 Sütés megkezdése, kolbászok leadása

14.00  IRIGY HÓNALJMIRIGY (új műsorral)

15.00 Eredményhirdetés, díjkiosztás

17.00  Delta zenekar

18.00  Dj. Szunyog – „slágerek éjszakája”

Kolbászoló extra 21 órától a Fregatt Bárban!

A nevezési lap letölthető itt.  

A program plakátja letölthető itt.

Szeretettel várjuk a versenyen részt venni szándékozókat és minden kedves érdeklődőt!

Fodor Márk és Zsinkó Lajos
Társelnökök

Információ:

Vonyarcvashegyi Turisztikai Egyesület és Tourinform Iroda-szervező

8314 Vonyarcvashegy, Kossuth L. utca 42.
E-mail: info@vonyarcvashegy.hu
Tel.:83-348-253, 06/30/380-6690

Rendezvényeinken kép-és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A felvételek az önkormányzat által kiadott újságban, valamint a szervező intézmények weboldalain, közösségi médiás felületein felhasználásra kerülhetnek. Az adatkezeléssel kapcsolatban részletes tájékoztató a helyszínen elhelyezett közleményben található.

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!