Észak-Magyarország legszebb részei

2019. május 17. - 19.

Észak-Magyarország legszebb részei

Időpont: 2019.05.17. – 05.19.

Utazás: Nyugati típusú autóbusszal (légkondicionált, hideg-meleg italok), idegenvezetővel
Jelentkezés:
Tel: 06-83/348-315
Mobil: 06-30/9376-491
E-mail: vonyarc.tourist@t-online.hu

Elhelyezés: Miskolctapolcán és Nyíregyházán 3-csillagos szállodák/panziókban (1-1 éj), kétágyas szobákban /a szobák tusoló/WC-vel ill. telefonnal/TV-vel ellátottak/

Ellátás: Félpanzió (2 svédasztalos reggeli és 2 menüvacsora)

Részvételi díj: 47 500 Ft/fő

Belépők: kb. 6.000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a 2 éjszakai szállást félpanzióval, a felsorolt programokat idegenvezetéssel, de nem tartalmazza a belépődíjakat (kb. 6.000 Ft/fő) és a BBP biztosítást. Egyágyas elhelyezés felár ellenében igényelhető.

Program:

1. nap:
Kora reggeli indulás, kb. 4.30-kor Keszthelyről,utazás Budapesten keresztül,érkezés rövid pihenőkkel Egerbe a délelőtti órákban.Városnézés Egerben:Vár,Dóm,Dobó tér és környéke.Délben irány a Szépasszonyok Völgye: szabadidő,ebédszünet itt. Délután utazás tovább Szilvásváradra ,itt kisvasúttal megyünk a híres Szalajka-vízeséshez, a Bükki Nemzeti Park területén.Késő délután irány Lillafüred ,ahol a József Attila szikla,a Hámori-tó,Palotaszálló és vízesés a legfőbb látnivalók. Estefelé érkezés Miskolctapolcára, szállás elfoglalása (1 éj) és vacsora.

2. nap:
Reggeli után ismerkedés Miskolctapolca és Miskolc látnivalóival (busszal és gyalog),majd dél körül utazás Sárospatakra ,a Rákóczi vár megtekintése. Késő délután irány Tokaj,városnézés és borkóstoló. Utána este érkezés a nyíregyházi a ***szállodába, vacsora.

3. nap:
Reggeli után felfedezzük Nyíregyháza látnivalóit. Délelőtt folyamán utazás a híres Máriapócsi kegyhelyre. Kora délután Nyírbátor nevezetességeivel ismerkedünk. Utána 16 óra körül indulás hazafelé. Tervezett érkezés 22 óra körül Keszthelyre.

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!