40 Halász Emléknap

2021. augusztus 6. - 8.

Sok szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt augusztus 6-8. között megrendezésre kerülő 40 Halász Emléknap rendezvényünkre. 

A 40 halász legendára épülő emléknapokat idén is kulturális és szabadidős programokkal igyekszünk megtölteni. Augusztus 6-7-én a Lidó Strandon elhelyezett színpadon már délután 4 órától zajlanak a színpadi programok. Fellépnek a Langaléta Garabonciások, a Kanizsai Gólyalábasok, a Marica-produkció és a Hahota színház 2 előadással, vendégeink lesznek újra a Pepita Play-back színház társulatának tagjai, valamint zenei csemegék is várhatók mindkét este folyamán.

Augusztus 7-én megrendezzük a hagyományos hálóhúzást a strand vendégeivel közösen, melyben segítségünkre lesz majd a Balatoni Halgazdálkodási Zrt. is.

Augusztus 8-án, vasárnap a szentmise előtt koszorúzás lesz a Szent Mihály-kápolnánál található emlékhelynél, majd a mise után a Fidelis Brass ad koncertet.

A részletes program plakátokon, szórólapokon lesz elérhető.

A programok ingyenesek, de 19 óráig strandbelépővel látogathatók. Rossz idő esetén a hálóhúzás elmarad, a színházi előadásokat a művelődési házban rendezzük meg.

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!