Tovább erősíti Vonyarcvashegy a „Legsportosabb strand” címet

2015 júniusában nyerte el a Vonyarcvashegyi Lido Strand 2 évre a „Balaton legsportosabb strandja” címet. Célunk, hogy eme elismerést az elkövetkezendő években is megőrizzük.

Az elmúlt években egyre fontosabb lett a mozgás és az egészség a mindennapokban, ehhez próbál hozzájárulni a strand a garantált mozgásprogramokkal, ilyenek lesznek a „Reggeli testébresztők”, valamint a vízi aerobic.

Emellett a hagyományos sportprogramok sem maradnak el, mint a neves Nemzetközi Strandkézilabda Torna, valamint új programként 2017-ben debütál első alkalommal a Strand rögbi. Ez egy országos amatőr bajnokság lesz, melyet július 15-én rendeznek meg a Lido Strandon.

A Vonyarci Nyargalás futóverseny június 24-én kerül megrendezésre, mely 2017-re kinőtte magát, ezért a pályát a Keszthelyi-hegységben jelölték ki. Két fajta versenyszám közül választhatnak a nevezők, Kis kör – 10,2 km és Nagy kör – 19,5 km. Nevezni előzetesen lehet, a helyszínen addig tudják a nevezéseket fogadni, míg a létszámkeret be nem telik.

Animátoraink idén is szerveznek minden nap sportversenyeket gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt – strandfoci, strandkézi, röplabda, foci stb. – melyeket éremmel jutalmaznak.

Újdonság lesz, a hazánkban kevesek által ismert Teqboard asztal, mellyel egy újfajta sportággal színesíti Vonyarcvashegy palettáját. A teqball, tulajdonképpen egy futballalapú sporteszköz és egy új sport is egyben, melyet mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok használhatnak.

Egy másik sporteszköz is bemutatkozik idén, mely Vonyarcvashegy látnivalóiba ad könnyebb és gyorsabb betekintést, ez nem más, mint az Airwheel. Ezt az önegyensúlyozó, két kerekű, elektromos meghajtású eszközt a Tourinform irodában lehet majd kibérelni meghatározott időre.

34004514070_9c74c0f86a_z

Augusztus 26-án immár 13. alkalommal ad otthon a Vonyarcvashegyi Lido Strand a „Mozdulj Balaton” Sporttalálkozónak, ahol a programsorozatban résztvevő strandok csapatai versenyeznek egymással.

Tovább információ:
8314Vonyarcvashegy, Kossuth u. 42.
Tel.: 83/348-253 Fax: 83/548-021
E-mail: vonyarcvashegy@tourinform.hu
Honlap: www.vonyarcvashegy.hu

arany rózsa díjlegsportosabb strandkék hullám

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!