Torkos Csütörtök a Balatonnál

Az idén is lesz Torkos Csütörtök a balatoni térség éttermeiben, vendéglőiben és más vendéglátóhelyein. Az akcióban azok az üzletek vesznek részt, amelyek február 15-én legalább az ételeik árából minimum 30 százalék kedvezményt adnak.

A hazai szokások szerint 2018-ban február 15-ére esik az éttermek, vendéglők hagyományos vendégbarát akciójának, a Torkos Csütörtöknek az időpontja. Információink szerint a programot 2006-ban elindító Magyar Turizmus Zrt. utódszervezete nem tervezi az országos akció meghirdetését, ezért a Balatontipp.hu Régiókalauz és az internetes lapot működtető Balatoni Turisztikai Szolgálat Bt. (BTSZ) az idén is elindította a Balatoni Torkos Csütörtök megszervezését.

Január 8-án mintegy 200 vendéglátóhelyek kerestünk meg azzal, várjuk a jelentkezését azoknak a balatoni térségben működő, az érintett napon nyitva tartó éttermeknek, vendéglőknek, csárdáknak, cukrászdáknak, borozóknak, kávézóknak, büféknek, borászatoknak, pincéknek és más vendéglátó üzleteknek, amelyek február 15-én legalább az ételeik árából minimum 30 százalék kedvezményt biztosítanak a teljes nyitva tartási idejük alatt

Természetesen abban bízunk, hogy a kedvezmény mértéke az üzletek többségénél 50 százalékos lesz és kiterjed az italokra, desszertekre is.

Várjuk azoknak az üzleteknek a jelentkezését is, amelyeket nem értünk el levelünkkel, de bekapcsolódnának az akcióba.

Az idén a Torkos Csütörtök előtti napra, február 14-ére, szerdára esik Valentin-napja. Ha valaki a Torkos Csütörtök mellett erre az időpontra is tervez valamilyen akciót, azt is közreadjuk. És persze azt is, ha egy üzlet több napon át tartja Torkos Csütörtököt.

Az érintett üzletek megkeresése, az információk gyűjtése, közzététele mellett igyekszünk megfelelő sajtónyilvánosságot szervezni az ügynek. Mindezt természetesen ingyenesen végezzük, mert úgy gondoljuk, hogy a Torkos Csütörtök akció továbbéltetése egyaránt hasznos mindannyiunknak.

Bővebben a Balatontipp oldalán olvasható a cikk.

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!