Tájékoztató szelektív hulladékgyűjtő zsákokkal kapcsolatban

Tisztelt Vonyarcvashegyi Lakosok!

Ezúton közöljük a Zalaispa Nonprofit Zrt. által megküldött tájékoztatójukat, a szelektív hulladékgyűjtő zsákokkal kapcsolatban.


Kérjük figyelmesen olvassák el, és a szükséges teendőket legyenek szívesek megtenni.

Tisztelettel:

Vonyarcvashegy Nagyközség Önkormányzata

“Tisztelt Ügyfeleink!

A Vonyarcvashegy település hulladékgazdálkodásának fejlesztése érdekében 2019. évben a vonyarcvashegyi állandó lakosok részére társaságunk 240 literes szelektív edényzetet biztosított. A lakosság részére biztosított volt egy átmeneti időszak annak érdekében, hogy az edényzetből történő szelektív hulladék gyűjtése zökkenőmentesen tudjon végbe menni. Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a szelektív zsákok kihelyezésétől nem tekintett el a lakosság egy jelentős része. Így 2020. november 20-án pénteken a településükön eseti jelleggel az állandó lakosok ismételten kihelyezhetik szelektív edényzeteit, és azokat társaságunk elszállítja. Tehát a szelektív zsákokat a szelektív edényzetbe kell elhelyezni, és társaságunk azokat üríti, mellé kihelyezett zsákok szintén nem kerülnek elszállításra. Javasoljuk, hogy a szelektív hulladékokat az edényzetbe való helyezést megelőzően tömörítse, a levegőt távolítsa el belőle.

A pénteki soron kívüli elszállításhoz szükséges azonban egy előzetes regisztráció, mely során megadják az állandó lakosú díjfizető pontos nevét, és fogyasztási helyét 2020. november 19 csütörtök 15,00 óráig a szamlazas@zalaispa.hu e-mail címre.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy díjfizetéssel nem rendelkező ügyfelek a szolgáltatásunkat nem vehetik igénybe. Az üdülő ingatlan díjfizetéssel rendelkező ügyfelek szintén nem jogosultak a szelektív gyűjtésre ezen időszakban, hisz kommunális hulladék díját sem fizetik. A közületek részére a szelektív gyűjtést csak külön szerződés megkötése mellett biztosítjuk, szintén edényzetből, így tőlük sem kerül a pénteki napon sem elszállításra a szelektív hulladék.

Ezúton is jelezzük, hogy csak az állandó lakosok részére, és csak edényzetből végezzük az ürítést, így kérjük hogy amennyiben még nem vette át szelektív edényzetét azt pótolja. Hangsúlyozzuk, hogy a következő szelektív gyűjtés során egy háztartástól egy darab 240 literes szelektív edényzet ürítését tudjuk elvégezni. Bárminemű panaszukkal, adategyeztetés céljából a szamlazas@zalaispa.hu e-mail címen állnak kolléganők rendelkezésükre, vagy jelenleg a hét minden napján a 92/707-510 telefonszámon.

Üdvözlettel:

Zalaispa Nonprofit Zrt.”

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!