Tájékoztató a Magyar Turisztikai Ügynökség e-learning oldal létrejöttével kapcsolatban

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) feladatai közé tartozik a magyar turisztikai szolgáltatások piacra jutásának elősegítése, amely cél elérését számos eszközével segíti. Az e-learning oldal azért jött létre, hogy a hazai turisztikai szektorban működő kis- és középvállalkozások gazdasági versenyképességét a nemzetközi szinten is piacképes tudás megosztása révén növelje.

TIMEA program keretében kiemelt, 3, jelentős növekedési potenciállal rendelkező niche termékről – az orvosi, az akadálymentes és a szenior turizmus <– szerezhető tudás révén a kurzusokat elvégzők megismerhetik a termékek fejlesztésében rejlő lehetőségeket, ezzel is hozzájárulva versenyképességük fokozásához, és ennek révén a hazai turisztikai szektor eredményének növekedéséhez.

A személyes profil lapon a betöltött munkakör kitöltésével az oldal az optimális, az adott munkakör betöltéséhez szükséges legfontosabb ismeretek figyelembevételével gyűjti össze a leckéket és az elvégzendő kurzusokat a regisztrált felhasználók számára.

A résztvevők egy egyszerű regisztrációt követően az alábbi honlapon: Főoldal – MTÜ (turizmusakademia.hu) ingyenesen hozzáférhetnek a tananyagokhoz, és azokhoz bármikor újra vissza is térhetnek 

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!