Tájékoztatás programokkal kapcsolatban

Kedves  vonyarcvashegyi Lakosok!

A koronavírus terjedésének megnövekedése miatt úgy határoztunk, hogy a Vonyarci Hírmondóban is megjelentetett, a november 6-8 közötti időszakra meghirdetett “Családi Hétvége” programsorozatunk ELMARAD!

A képviselő testülettel közösen úgy döntöttünk, hogy november hónapban nem szervezünk rendezvényeket, bízva abban, hogy decemberben már legalább az adventi külsős rendezvényeken találkozhatunk! A Művelődési Ház és Könyvtár nem zár be, a könyvtár az ismert megszorításokkal látogatható, valamint a kis létszámú szakkörök egyelőre működhetnek szigorúan a törvényi követelmények betartásával! (Maszkhasználat, távolságtartás, stb.)
Megértésüket köszönjük, a képviselők erre vonatkozó hirdetményét az alábbiakban közzétesszük!

Vonyarcvashegy Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2020. október 29-én tartott megbeszélésén kinyilvánította, hogy ez évben – a járványügyi helyzetre és ezzel összefüggésben az egészség- és életvédelem elsődlegességére tekintettel – valamennyi beltérben szervezett és előzetesen meghirdetett rendezvényét elhalasztja.

A rendezvények megtartására akkor kerülhet majd sor, amikor az önkormányzat azt a megszokott tartalommal és színvonallal biztosítani tudja, és a járványhelyzet alakulása a rendezvények biztonságos megtartását lehetővé teszi.

Tisztelettel,

Pali Róbert
polgármester

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!