Szemléletformáló programok a Balatonért

Tisztelt Tagszervezetek és Partnerek!
Kedves Kollégák!

A Balatoni Turizmus Szövetség a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében a GINOP-1.3.4-17-2018-00001 kódszámú ”A Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térség fejlesztése és pozícionálása” című, 1 milliárd forint támogatású összegű projekt keretében, konzorciumi partnerként 26,55 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A pályázat részeként szemléletformáló, célcsoportra fókuszált szakmai rendezvények és online marketing tréningek, workshopok megvalósítására is sor kerül, amelynek tájékoztató felhívását az alábbiakban küldünk.

Kérjük, hogy a rendezvények felhívását küldjétek ki tagjaitoknak és partnereiteknek és próbáljátok aktivizálni őket a részvételre.

A programokhoz kapcsolódóan készült egy Facebook oldal, amelyet itt értek el: https://www.facebook.com/szemleletformalasbalaton

Legyetek szívesek, a Ti felületeiteken is megosztani, népszerűsíteni!

Köszönettel és üdvözlettel:

Hoffmann Henrik
elnök

SZEMLÉLETFORMÁLÓ ONLINE RENDEZVÉNYEK INDULNAK A BALATON KIEMELT TURISZTIKAI TÉRSÉGBEN

Mit keresnek a turisták?  Hogyan segítsük a hozzánk érkező vendégeket? Milyen csatornákon hirdessünk, és mit? Ilyen és hasonló gyakorlati kérdésekre adnak választ a most induló INGYENES online előadások! A Balatoni Turizmus Szövetség által indított összesen 45 alkalmas programsorozat minden előadása más és más gyakorlati témát boncolgat.

Jelentkezzen Ön is az ingyenes szakmai programokra!

Az előadások interaktív módon, a Zoom alkalmazás felületén keresztül bonyolódnak, alkalmanként 6 óra időtartamban, reggel 9 órai kezdettel.

Nyitó program 2021.06.16. 9.00: Szolgáltatásfejlesztési tippek, lehetőségek, nemzetközi tapasztatok

Regisztráció és bővebb információ a programsorozatról a www.szemleletformalas-balaton.hu oldalon!

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!