Példaképp Díjat kapott az Imre Sándor Szeretetszínház Vonyarcvashegy!

Az ÉrtékVagy! program keretén belül, a Salva Vita Alapítvány, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Amerikai Kereskedelmi Kamara és a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület által meghirdetett a Fogyatékosság-barát Munkahely elismeréshez kapcsolódó Példakép – Példaképp Díjra érkezett jelölések közül a bíráló bizottság döntése alapján az Imre Sándor Szeretetszínház Vonyarcvashegynek ítélte a 10db Példakép – Példaképp Díj egyikét. 

A díjat átadta Fülöp Attila Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára és Gór Csaba országgyűlési képviselőjelölt.

“A díjat olyan szemléletformáló, másokkal együttműködni tudó szervezetek, cégek vagy személyek kaphatják meg, amelyek, akik a szociális területhez kapcsolódó ügyeket mozdítják előre. A két éve indított ÉrtékVagy! programunk egyik fontos célja volt, hogy összegyűjtse mindazokat, akik a gondoskodáspolitika területén tenni szeretnének, a Példakép-Példaképp díj az ezen a területen dolgozóknak jelent bátorítást, “plusz erőt”.

A március 18-án Budapesten tartott ünnepségen a díjjat átvette Pali Róbert polgármester, Bartokos Tamás színház igazgató és Kovács Dániel, állami gondozásban élő gyermek, az Imre Sándor Szeretetszínház Vonyarcvashegy állandó tagja, aki a díjra jelöltette a színházat.

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!