Hálózat korszerűsítés miatt változik a kábeltévé műsorkínálata

 

A Vonyarcvashegy-Gyenesdiás Kábeltelevízió Nonprofit Közhasznú Kft. tájékoztatója.

2019. júniusában úgy terveztük, hogy a kábeltévé hálózatunkon szeptembertől már az i-TV Digitális Zrt. szolgáltatásait tudjuk kínálni előfizetőinknek. Sajnos ennek megvalósítását egy GVH eljárás miatt határozatlan időre fel kellett függesztenünk.

Hamarosan beköszönt az új nyár és szeretnénk azt felkészülten várni. Ezért a Vonyarcvashegy-Gyenesdiás Kábeltelevízió Kft. vezetősége úgy döntött, hogy a szükséges fejlesztéseket és csatorna bővítéseket önerőből végzi el. Ezáltal magasabb internet sávszélességű csomagokat is biztosítani tudunk az átalakított hálózaton.

A tv előfizetőkre nézve 2020. március 16-tól ez a következő változásokkal jár:

 

– Az analóg vételi móddal sugárzott műsorcsatornák elérhetősége megszűnik,
– kizárólag digitális adás lesz elérhető a hálózaton
– megszűnik a szociális csomag
– az ALAP csomag 41 csatornát, míg
– a BŐVÍTETT csomag 81 csatornát tartalmaz majd

 

Aki korszerű, beépített digitális jelátalakítós, úgynevezett DVB-C tuneres TV készülékkel rendelkezik (a „lapos” TV-k döntő többsége ilyen), annak az analóg csatornák kivezetése nem jár változtatásokkal. Annak, akinek hagyományos, analóg rendszerű készüléke van, jelátalakítót, más néven beltéri egységet (DVB-C típusút) szükséges alkalmaznia. A korábban kiadott DVB-T típusúak nem megfelelőek, cseréjük szükséges. A beltéri egységeket a Vonyarcvashegy-Gyenesdiás Kábeltelevízió Kft. biztosítja. Az első tévéhez szükségeset díjmentesen.

A szerződéses jogviszonyban beálló változásokról és az átszerelésről a Szolgáltató levélben értesíti minden előfizetőjét.

0329cab1_640x282

További információért forduljon bizalommal a Szolgáltató ügyfélszolgálatához:

Telefon: 83 348 900

Keszthely, Rákóczi tér 20. – (Keszthely Pláza)

Nyitvatartás: hétfő-péntek 8:00-16:30

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!