Fúvószenekar működése

Ma zárult volna a Helikon. Az elmúlt 25 év szebbnél szebb sikereinek fóruma.
Szeretettel és hálás szívvel gondolok rátok, akik az elmúlt időszakban szereplői voltatok a Helikonoknak. Akár majorettként, akár zenekari tagként, akár énekkarosként. akár versenyzőként.

Csodálatos eredményeket értetek el különböző kategóriákban. Természetesen hangszer szóló és kamarazene kategóriában arattátok a legnagyobb sikereket, melyre büszkék lehetünk, dicsőséget és hírnevet hoztatok ezzel településeinknek, iskoláinknak, zenekarunknak!
Köszönet illeti azokat a tanárokat is, akik időt és fáradságot nem kímélve készítettek benneteket a megmérettetésre./Érdemes volt/ Az idő múlásával a régebbi Helikoni Ünnepek eseményei megszépülnek kedves emlékek maradnak. Egy középiskolás diák legfeljebb két alkalommal tud részt venni ezeken az eseményeken. Hálás vagyok a sorsomnak azért, hogy én folyamatosan részese lehetek ennek a csodának és ezúton köszönöm meg ismét a munkátokat és szorgalmatokat.Bízunk abban, hogy nem kell két évet várnunk a következő Helikonig, reményeink szerint jövőre megrendezik! Hát akkor ez azt jelenti, hogy már egy év sincs hátra!Hajrá!

Valaha volt HELIKONOSOK legyetek szívesek keressetek fényképeket egykori helikoni eseményekről és tegyétek közzé ebből is születhetne egy szép ÚJ ALBUM!

Üdv mindenkinek!

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!