Elkezdődött a Lido strand fejlesztése Vonyarcvashegyen

Sikeresen pályáztunk, így a méltán kedvelt, már eddig is több díjat és elismerést elnyerő Lido strandunkat a Magyar Turisztikai ügynökség által kiírt, önerőt nem igénylő pályázatból 50,5 millió forint értékben még tovább fejleszthetjük. Az önkormányzat költségvetését nem terhelő beruházás során a strandhoz méltó színvonalú sétány építése kezdődik, mellyel a régi aszfalttal burkolt felület kerül lecserélésre, továbbá napozó stégrendszer, zárható kerékpártároló, valamint gyermekpancsoló is kialakításra kerül. Emellett a strandi beléptető rendszer korszerűsítésére és modernizálására is megkezdődik, mely nagyban segíti a várakozási idő lecsökkentését, valamint plusz lehetőséget biztosít az online jegymegvásárlásra és a szállásadók részére is megteremti a strandi belépőjegyek értékesítését.

DSCF7624-kicsi

A zárható kerékpártároló kialakítása sportos strandként meghatározó jelentőségű, mivel a strand közvetlenül a Balatoni Bringa körút mellett fekszik, ezáltal a kerékpáros turizmus kedvelői biztonságban tudhatják sporteszközeiket. Az aktív kikapcsolódásra vágyók kipróbálhatják a túra kenukat, mellyel tovább növekedik a sportolási lehetőségek köre strandunkon.

A munkálatok várható befejezése 2017. október 31. A következő nyáron strandunk már megújulva várja a helyieket és az ide látogató vendégeket.

A jövőben is igyekszünk minden lehetőséget megragadni, hogy településünket tovább tudjuk fejleszteni.

További információ. www.lidostrand.hu

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!