A SEFFER Bt. vendéglátóegységének eszközparkját fejleszti

A SEFFER Bt. 1999 óta működik családi vállalkozásként, 2000-ben indította el vendéglátóegységét, melyet jelen projekttel kíván újraindítani. A helyiségek felújítása korábban önerőből megvalósult, de az eszközök lecserélése újakra már a támogatásból történik meg.

A sütéshez, főzéshez beszerezni kívánnak gáztűzhelyt, elektromos sütőlapot, fritőzt. A tároláshoz két különböző méretű hűtőt, valamint a higiénia megtartásához tányér és pohármosogatógépeket. Az egyéb konyhai eszközökből is újakat szerez be: szeletelőgépeket, húsdarálót illetve jégkockakészítő gépet.Minden gép és eszköz kiválasztásánál figyelembe vette a környezettudatosságot, víztakarékosságot, az energiamegtakarítást, mindezek mellett minőségi és hosszú távon is tökéletesen használható eszközöket rendel. A korszerűsítéssel kívánja feléleszteni és elterjeszteni a tradicionális helyi, de mégis újhullámos, minőségi vendéglátást Vonyarcvashegyen. A fejlesztés jelentősen megkönnyíti a munkavégzést, javítja a hatékonyságot, mely jelentős versenyelőnyhöz juttatja a vállalkozást, illetve több vendégforgalmat generál, ezáltal az árbevétel is növekedik. A vendégek igényeinek maximális kiszolgálása az egyik fő célja.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program, „GINOP_PLUSZ-1.2.2-22 Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című felhívás keretében valósul meg. A fejlesztést a SEFFER Bt. saját telephelyén valósítja meg: 8314 Vonyarcvashegy, Petőfi Sándor u. 137.

A projekt várható befejezési dátuma 2023.09.30.

 

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!