M7 Takarékszövetkezet megszűnése

A 2013. óta tartó Hitelintézeti Integráció következő lépéseként a hatékonyabb működés érdekében egyes bankfiókok összevonásra kerülnek. Az M7 Takarékszövetkezet vonyarcvashegyi fiókja is érintett.

A Szövetkezet vonyarcvashegyi fiókja 2019. január 2. napján összevonásra kerül a gyenesdiási fiókkal, az ügyintézés a vonyarcvashegyi bankfiókban az összevonást követően megszűnik.

Ennek megfelelően ügyfeleink szerződéseit a gyenesdiási fiók kezeli a továbbiakban. A szerződések kondíciói nem változnak, a kötött megállapodásokkal semmilyen teendő nincs, azok változatlan feltételekkel érvényesek a jövőben is.

A község vezetése és a Takarékszövetkezet szoros együttműködésben képviselték a helyi lakosok igényeit, a fiók bezárás szükségessége sem az együttműködés hiányán múlt, a fiókok beolvadásának üzleti okai vannak, melyeket figyelembe kell vennünk ahhoz, hogy az Ügyfeleink még hosszú évekig bizalommal fordulhassanak banki ügyeik intézésében a Takarékszövetkezethez.

2019. január 3. napjától az alábbi fiókban lesz lehetőség pénzügyekkel kapcsolatos ügyintézésre:
Gyenesdiás Kirendeltség
8315 Gyenesdiás, Kossuth Lajos utca 33.
Tel.: 83/316-111

Bízunk benne, hogy szolgáltatásainkkal a továbbiakban is partnerei lehetünk. Állunk szíves rendelkezésére a jövőben is, kérdés, érdeklődés esetén kérjük, keresse fel munkatársunkat a 82/553-820-as telefonszámon, vagy a www.m7takarek.hu honlapot.

Tisztelettel:
M7 Takarékszövetkezet

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!