Adatvédelmi szabályzat partnereknek

A weboldalon feltüntetett szálláshely/partnerünk a weboldalon való megjelenéssel elfogadja az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat elolvasta-e vagy sem.

Az alább feltüntetett feltételek nem ismerete nem mentesít senkit a felelősség alól, nem lehet semmilyen hivatkozás alapja, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag jelen weboldalnak és/vagy üzemeltetőjének bármilyen természetű kára, vagy hátránya keletkezik. Ebben az esetben az ügy jogi úton kerül rendezésre.

A honlapon található adatokért, illetve információkért, valamint azok felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot arra nézve, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, előzetes figyelmeztetés nélkül, bármilyen változtatást, javítást, módosítást végezzen honlapján.

Adatkezelési szabályzat

A felhasználó által az ajánlatkéréskor önkéntesen megadott személyes adatokat (név, telefonszám, email cím) emailben továbbítjuk partnerünknek (azaz a felhasználó által választott szálláshelynek), mely adatokat partnerünk csak és kizárólag az adott ajánlatkérés megválaszolása céljából használhatja fel.

  1. A beérkező e-maileket csak és kizárólag az ajánlatkéréshez kapcsolódó válaszadás céljából használják fel. Az adatokat a releváns válaszadáson túl tilos egyéb más célokra használni (pl. elektronikus vagy nyomtatott hírlevél küldése, marketingcélú telefonos megkeresés, stb.).
  2. Az emailben található személyes adatokból tilos adatbázist építeni (pl. Excel-táblát összeállítani, hírlevélküldő programba felvenni őket, stb.)
  3. A személyes adatokat tilos harmadik fél számára továbbadni.
  4. Az ajánlatkérő leveleket beérkezésüktől számított legkésőbb 90 nap múlva töröljék cégük minden gépéről.

Új szállásokat keresünk!Szeretne szállásával megjelenni a weboldalunkon? Ha igen, kattintson!

Amennyiben partnereink ezen adatkezelési szabályzatot nem tartják be, az ebből eredő bármilyen természetű kárért, vagy hátrányért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Amennyiben kérdése van az adatkezelési szabályzatunkkal kapcsolatosan kérem keressen minket a info@vonyarcvashegy.hu emailcímen.

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!